ponedeljek, 11. november 2013

Trendi kopalniške opreme za leto 2013

Če želite ostati v koraku s časom, si oglejte nekaj predlogov, ki smo vam jih pripravili, da bo vaša kopalniška oprema resnično moderna in trendovska.

Letošnja modna muha so starinski lestenci, ki spominjajo na tiste prave kristalne iz 19. stoletja. Navadno jih vidimo v jedilnih in dnevnih prostorih, vendar so vse pogostejša izbira tudi v kopalnicah, saj nenazadnje tam preživimo kar veliko časa, zato ni več pravega razloga, da nebi tudi kopalnice izgledale čudovito in glamurozno.


Drugi predlog so samostoječe kopalne kadi, ki lahko staro kopalnico spremenijo v čudovito izkušnjo, in grelniki brisač. Le-te v domačih kopalnicah že kar pogosto videvamo, izgledajo pa nekako takole :

Poleg tega, da lahko popestrijo vašo kopalnico, so izjemno uporabni, saj vas z njihovo pomočjo pozimi ob koncu tuširanja pričaka lepo topla brisača, ki vas ovije v toplino.

Vse bolj moderni so veliki barvni vzorci in teme, lahko si omislite kopalniško zaveso v maroškem ali indijskem stilu, lahko pa kaj čisto svojega, edinstvenega. In še za konec, kopalniška oprema mora izražati luksuz, zato naj bo v vaši kopalnici marmor, lahko ga uporabite na tleh, stenah, ali celo v kabini za prhanje.



Ni komentarjev:

Objavite komentar