ponedeljek, 11. november 2013

Futuristična kopalna kad

Vsaka stvar, ki nas obkroža, nam dopušča kreativnost in domišljijo. Zakaj bi se pustili ujeti pusti vsakdanjosti, ko je pa drugačnost lahko tako lepa, zanimiva in navdihujoča. Sodobna kopalna kad lahko postane prava umetnina, ki nas ne samo z videzom, ampak tudi z magičnim občutkom ugodja in udobnosti, že zjutraj spravi v dobro voljo in nam nariše nasmeh na obraz. 
Kot primer si lahko ogledamo kopalno kad, ki spreminja barve glede na ritem pesmi, ki jo poslušate na vašem iPodu. Ima tudi nadzorno ploščo, na kateri lahko spreminjate pesmi in barve. Prava izbira torej za vse ljubitelje glasbe. 

Zelo zanimiva je tudi kopalna kad Ballerina, ki se z enim klikom spremeni v tuš. Ime Ballerina je dobila zato, ker v transformaciji posnema gibe balerine, ki vrti palico. Zmedeni? Nič hudega, oglejte si sliko in postalo vam bo jasno o čem govorimo. 


Za konec vam predstavljamo še eno izmed inovacij, ki temelji bolj na uporabnosti, kot na samem videzu. Se vam je že zgodilo, da vam je med umivanjem zmanjkalo šampona in ste se morali sprehoditi čez celo kopalnico do omare, pri tem ste pa seveda vse zmočili? No, Stowaway kopalna kad ima rešitev za vas. Izdelana je tako, da se stranice lahko odprejo, noter pa shranite vse kar potrebujete pri umivanju. S tem prihranite tudi veliko prostora v omarah. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar