sreda, 23. oktober 2013

Keramične ploščice in kopalniška oprema

Keramične ploščice so nepogrešljiv del naše kopalnice, saj imajo veliko dobrih lastnosti, kot so lep izgled, dolga življenjska doba, odpornost in dobra prevodnost toplote, preprostost čiščenja in vzdrževanja itd. Poleg vsega tega nam nudijo tudi nešteto možnosti pri oblikovanju kopalnice, saj so na voljo v različnih barvah, oblikah in velikostih, zato je naša kopalniška oprema lahko še tako edinstvena in unikatna, vedno se bojo našle tudi primerne ploščice.

Dandanes so v modi mozaiki, ki so navadno sestavljeni iz keramike ali stekla, v obliki majhnih kvadratkov. Ker pa niso ravno najcenejši, se mnogokrat namesto njih uporabi kar keramične ploščice, ki imajo samo obliko mozaikov, ali pa večje keramične ploščice, ki jih potem kombiniramo z mozaiki.

Za karkoli se že odločite, keramične ploščice ali mozaike, ne pozabite, da s tem ustvarjate ambient in energijo. Nakup naj bo torej dobro premišljen, prav tako pa naj bo tudi ostala kopalniška oprema na nivoju, da se boste v svoji kopalnici zares dobro počutili.

Ni komentarjev:

Objavite komentar